Työpaikka katkolla kuukauden päästä, juhannuksen jälkeen alkavaksi odotettu kesäloma ilmoitettiin pomon toimesta perutuksi ja tenavalla jalka kipsissä vielä ainaki 4 viikkoa.. Miksi ei enempää rievo ja pinnaa kiristele???? Oikeen ihmetyttää olotila, tyyntä ennen totaalista purkausta kenties? 

No työstä tykkään mut pomon kans napit niin ristis ja väsähtäny ikuiseen yövuoroon, et jotain muuta sillekin saralle on keksittävä ja siksi ei sen loppuminen tunnu maailmanlopulta vaikka 5 vuotta olenkin siellä ollut. Ja tuota lomaa odotin kuin kuuta nousevaa ja sekin menee.. jollen sitten itse nosta kytkintä niin että saan lomani viettää rauhassa.

Neidin kipsauksen suhteen tilanne parempi, luutuminen alkanut mutta varaamatta jalalle vielä ainakin nämä seuraavat 4 viikkoa ja tällä kipsillä nyt sitten sinne asti. Sitten kuvataan taas ja katsotaan mitä jalalle sitten, laitetaanko joku ortoosi vai mitä tehdään. Puolen vuodenkin päästä joudutaan vielä kuviin, murtuma kun oli kasvulinjan läpi asti ja luun kasvamista pitää seurata. 

Niin.. eilen illalla mietin  oikein koko pakettia ja tulin tulokseen et on ihanan mennä maate kun on 3 noin ihanaa neitiä pitämässä elämässä kiinni. Mitäs noista työjutuista, lapset on kuitenki se mulle tärkein. Enkelivauvan menetyksen vuosipäivästä toivuttuna.. jotenkin edes.