Kuva vauvan haudalta. Sukunimikin kivessä tietysti on mutta poistin sen kuvasta kun en tiedä ketkä blogiani lukevat ja haluan säilyttää yksityisyyteni ja kirjoittaa ajatuksiani anonyymisti.. Kuva on otettu juuri ennen lumien tuloa..

 Olin tänään pikku neidin, nyt 2v, kanssa kirpputorilla. Eräässä myyntipöydässä bongasin ruskovillan samanlaiset lapaset mitkä maanantaina ostettiin pikku neidille. Hinta oli vain euron. No minä sitten tutkailemaan lapasten kokoa josko löytyi toiset neidille halvalla varalle ja neiti innoissaan kun muisti omat samanlaiset lapasensa. Tuumasin sitten, että ne on pienet, vauvan kokoa, eivät sovi sinulle eikä voida niitä ostaa. Pikku neiti kirkkain silmin tuumasi "Pitää viedä vauvan haudalle" tarkoittaen noita pieniä lapasia. Kaksi naista kääntyivät katsomaan ja seurasivat meitä pitkään.. Kuuntelivat kun selitin neidille, ettei meidän vauva tarvi lapasia koskaan, ettei sen ole koskaan kylmä kun on siellä haudassa. Kyyneleet silmissä kierrettiin loppuun ja autossa ne sitten valuivat kun kotiin ajettiin..

Voi pikku neiti parkaa, koskahan se oikein ymmärtääkään kuinka surullinen asia on, että meidän vauva on siellä haudassa eikä sille koskaan saada pukea lapasia eikä sen kanssa leikkiä ja rakastaa