Laitoin kuvan mun ehdottomasta suosikista, Viivi ja Wagner sarjiksesta, sen kaikkein parhaimman ja sopivimman kuvan, mikä kuvaa niin osuvasti meikkistä.. Mä kun oon ihminen joka ei roskista jaksa millään viedä ja isäntä siitä aina jaksaa huomauttaa ja sanoo tenavien perineen äitinsä siinä.. Roska laitetaan pinon päälle ja äkkiä ovi kiinni ennen kuin koko roskakasa roskiksessa leviää pitkin lattiaa..

 Nyt alkaisi olemaan hetket tehdä raskaustesti. En vaan halua, en halua jos se näyttääkin plussaa. Tahdon olla tässä omassa turvallisessa kuplassani, ilman niitä ajatuksia mitä seuraa plussan jälkeen.. Kauanko se kestää ennen kuin sekin loppuu surullisesti, joka hetki peläten suunnattomasti.

Eipä alamahalla ole sitä painontunnetta kyllä joka yleensä alkaa raskaana ollessa jo ennenkuin menkkojen pitäisi alkaa ja muutenkin olo on flunssaa lukuunottamatta ei-raskaana oleva. Odotan sunnuntaihin ja sitten testi on pakko tehdä.. Ma on nimittäin 2 viisurin poisto sairaalassa ja se jää tekemättä jos plussaa tulee.

Sisko pommittaa viesteillä, oletko jo tehnyt testin.. oikein ottaa päähän että tulin puhuneeksikaan asiasta sille.