Viime yönä yritin mennä sänkyyn jo yhden maissa ja nukahtanutkin olin kahden maissa. Siitä vaan sitten alkoi jatkuva heräily yli viiteen.. Puoli viiden maissa istuin keittiössä syömässä jogurttia ja manailin tätä nukkumista. No sitten se uni pääsi voittamaan ja nukuin ihan hyvin aamuun saakka. Pikku likan aamutoimet kävin tekemässä ja puuron lusikoimassa neidille. Isännälle sanoi että painun vielä kyllä peiton alle kun ei mitään erityistä ohjelmaa ole kellään ja kerran väsy painaa silmiä. Ja niin meikkis sitten veti unta kuulaan puoli yhteen päivällä! On muuten ollut paljon ihmiseltäisempi olokin heti ja mielikin pirteämpi kun sai edes pikkuisen kuitattua univelkaa.

Muutenkin oli ihan mukava päivä. Pelkkää kotoilua, ainoastaan ajelemassa käytiin. Meinattiin mennä anopille, mutta se olikin töissä ja sitten vaan ajeltiin. Oli kiva kierrellä autoliikkeitä, ja saipa pikku neitikin päikkärinsä nukuttua siinä samalla. Vähään se ihminen on tyytyväinen ku pyykkäys, ruuanlaitto, tiskaus ja ajelu on päivän suurimmat jutut ja on hyvä mieli niistä

Ajatusten puolesta ollut parempi päivä, kiitos siitä isännälle Eilen illalla juteltiin kun kahden istuttiin ja katsottiin telkkua. Puheltiin mun sairasloman jatkamisesta ja syy-asiasta. Jotenki viisaita puhuu tuo mies.. Sanoi et asian kans pitää alkaa elämään eikä vuosi tolkulla märehtiä, mutta nyt siitä on vasta niin vähän aikaa, että hän hakisi minuna vielä sairaslomaa että ajatukset saisin vähän kasaan. Tuntui hyvältä, kun se ei ajattele et mä vaan vetelehdin kotona turhia märehtimässä, et mulla on lupa surra meidän pikku enkeliä. Ja tiedän et isäntäki suree yhtälailla.

Eilen käytiin vaunulenkillä, hautuumaalla taas. Vietiin luonnonkukkia vauvan haudalle ja siivottiin kuihtuneet kukat. Törmättiin sillä reissulla isännän kummitätiinki. Kerrottiin sillekin ettei me ihan huvikseen hautausmaalla vaunutella, kun ei ollut kuullut vielä koko jutusta. Otti sekin osaa, jotenki aidon oloisesti. Taas yksi joka tietää miten meille kävi..

21  päivää sitten pikku enkelipoika synty.. nopeasti on mennyt kohta kuukausi vaikka melkoisessa tunnesuossa on rämpiny..

siitä et on ikävä ja kyyneleet, tietää että rakastaa tuota enkelivauvaa