On ollut melkoista haipakkaa useampi päivä. Maanantaina esikoinen oli koiran kanssa lenkillä ja koira jälleen tutustui kyykäärmeeseen.No neiti pelästyi, että käärme puree koiraa ja nyppäsi hihnasta ja tietenkin veti itsensä takakenoon samalla.. jep ja takana oja jonne se tippui. Se ilta men päivystyksessä odottaessa ja viimein neljän ja puolen tunnin odotuksen jälkeen päästiin lääkärille joka sanoi sen olevan nivelsidevamma ja paranisi lastalla. Ihmettelin kun jalka ei kestä astua ollenkaan ja lääkäri suostui laittamaan kuvattavaksi viimein kun sitä jankkasin. Aamulla röntgeniin ja sitten ei löytynytkään yhtään lääkäriä, jolla olisi ollut aikaa kuvaa katsoa. Ei omalta väestövastuualueelta eikä päivystyksestä. JOno jatkoksi olisi saanut päivystyksessä jäädä, mutta edellisiltainen vajaa viisi tuntia sitä paikkaa riitti.

 
Tältä mutsilta paloi käämi ja painuttiin yksityiselle ja siellä saatiin huippulaadukasta ja nopeaa palvelua, Kiitos vaan Lääkäritalolle!!! Sääriluu on murtunut ja saatiin passitus pikana sairaalaan. Tuolla jalalla oli linkattu ympäriämpäri terveyskeskusta, omaa ja päivystävää ja röntgenissä ja saakeli kaiken maailman spurgujen telomia otsia kyllä paikataan mutta lapsen röntgen kuvaa ei ehditä katsoa!!! Aina vaan romuttui usko noihin julkisiin palvelihin ja maksoi mitä maksoi me käytetään yksityisiä jatkossakin, aina kun on mahdollista!
 
No sairaalaan lähdettiin Lääkäritalolta ja siellä meni koko loppu päivä. Mietittiin leikataanko vai mitä kintulle tehdään, kun kyseessä oli jokin ihan ihmeellinen murtuma jollaisia tavataan vaan niin, että vammoja pitäisi olla paljon enemmänkin sen lisäksi. No kipsiin päädyttiin.. Murtuma on sääriluussa, aivan nilkassa ja nyt on koko koipi kipsissä, nivusesta saakka, että sääriluu saadaan liikkumattomaksi. 6 viikkoa..
 
Eli nyt sitten palvelu pelaa neidille ja yritetään piristää ilmapiiriä. Kokematta jää mm. lentokoneella tehtävä luokkaretki jota on odotettu kuin kuuta nousevaa. Huominen on paha päivä kun retki olisi silloin.. Mitähän kivaa neidille huomenna keksisi että vähän mieli piristyisi.. Paras ystävä toi pienen paketin ja voi sitä hymyä mikä neidillä oli kun kaveri kävi! Hain neidille pyörätuolin kun ei oiken keppien kanssa pääse liikkeelle, josko huomenna jonnekin oikein mentäisiin täältä neljän seinän sisältä!
 
ON se niin ihanan rakas vaikka on ollutkin jo niin isoa neitiä.. Ihana paapoa sitä välillä kunnolla