Viikko on ollut katastrofaalinen. Kahden työyön sijaan nyt on menossa jo viides yö töissä. Noro on kaatanut osan porukasta ja kun valmiiksi on vajausta, niin melkoista pyöritystä on ollut niillä jotka ovat tolpillaan. Unet on minimissä, kun kotona odottaa aamulla pikku neiti ja ehdin torkahtaa pieneksi toviksi ennen neidin heräämistä. Ei edes jaksa nähdä painajaisia. Toiset torkut ehdin ottaa neidin päikkäri-aikaan ja tämän viikon aikana univelkaa on siis tullut tajuton määrä.. HUomen illalla varmasti körmähdän totaalisesti. Enää ei edes ajatus meinaa kulkea.

Jotain kivaakin.. Inventaario etenee ja kirppari paikka on varattuna. Ihminen on kummallinen hamsteri kun nurkkiin kertyy niin kaikkea ihmeellistä. Ja pakko myöntää, melkoinen olen minäkin.. Neidille, keskimmäiselle, ostettiin tänään musta metallinen sohvasänky mitä se on vinkunut jo vuoden päivät.. Hauskaa vaan että varastossa on jo ylimääräsiä sänkyjä parikin ja taas yksi lisää, kun vanha sänky saa väistyä. Pakko alkaa värkkäämään niistä myynti-ilmoituksia tai ukko räjähtää kun ovesta ei sovi sisälle varastoon enää. En meinannut uskaltaa edes kertoa ostaneeni tuota uutta sänkyä, saati kysyä hakisiko isäntä sen lauantaina..

Hmm piina päivät alkavat lähestyä loppuaan ja pian saisi testin tehdä.. Sunnuntaina saattaisi jo näkyä, mutta taidan odottaa ensi viikolle kun viimeistään ti pitäisi menkat alkaa, kiitos vaan täydellisen säännöllisen kierron. Mä toivon et ne menkat tulee eikä testiä edes tarvisi tehdä saati miettiä seurauksia ja jatkotoimenpiteitä..