Miksi näin kävi taaskin? Ei ollut puoli vuotta kuin makasin samalla pedillä ja sain kuulla nuo samat kauheat sanat, ei sykettä. Tuntuu niin tuhottoman väärältä. Sairaalassa kun asia oli todettu ja odottelin osastolle menoa, teki mieli mennä pihalle. Huutaa, riehua, potkia kaikki paskaksi.

Matkalla sairaalaan kerroin yläkertaan ajatukseni ja katkaisin välit sinne kokonaan. Olkoon tuollainen Jumala joka ihmisen niskaan kaataa aina vaan enemmän ja enemmän paskaa ja toisen suurin ongelma on kun auto on väärän värinen tai ei saatu varattua haluttua hotellia thaimaasta. Elämässä on ollut jo liikaa, olisi minun kuulunut saada olla onnellinen edes hetken. Olkoon homovastainen uskonto ja kirkko ja yläkerran ukko. Josko usko vaikka karvalakkiin toisi onnea elämään kun tuo kerran tuo aina vaan paskaa niskaan. Homomyönteinen karvalakkilike..

Kotiin pääsin ja nyt on ollut aikaa kelata pikkuisen tapahtunutta, vaikkakin taidan olla aika sokissa siitä vielä. Mä en saanu tätä lastani edes sen kiven alle hautaan joka edelliselle hankittiin..

Joo mun elämässä on ollut melko paljon tuota negatiivista asiaa, sellaisia suuria juttuja joita moni ei ole koskaan kokenut. Alkoholisti äiti joka päätti häipyä ja jätti mut ja pikku veljen päinsä muutaman kuukauden ikäisen pikku vauvan kanssa ja isäpuolen joka katteli uuden eukon ja häipy sekin. Siinä meikkis sit opetteli hoitamaan vauvaa.. pieleen meni moni asia mut hengissä selvittiin isovanhempien lähettämillä ruokakasseilla 6 km päässä korvessa. Joo eikä autoa saatika korttia 16 vuotiaalla ollu vaan polkupyörä jos jotain tarvi kaupasta tai jostain. Siinä raijasit muksun hoitoon ja menit kouluun ja koulusta tulles sen hain hoidosta.

Muistan epätoivoisen yrityksen tehdä vispipuuroa, ikää taisi olla 13v.. Siitä kun tykkäsin ja tiesin miltä se näyttää.. puolukoita ja mannasuurimoita ja maidolla yritin saada sen vaaleaksi.. joo ei onnistunu. eikä silloin ollu nettiä mistä olisi ohjeita voinu ettiä et hommaan tarvitaan vispilää. Pyykit on saanu pestä ite 10 vanhasta ja yrittää selvitä hengissä perhe väkivallan keskellä katellen yhden jatkuvaa juomista.. Hieno elämä ja aina vaan tulee paskaa..

nyt riitti yläkerta, vaikka jotkut hokee et niin paljon annettaan ku jaksaa kantaa, niin nyt taittu selkä ja riitti. painuu pihalle riehumaan pakkaseen hetkeksi..