Verenpaine pikkusen koholla, johtunee siitä, että riiviö oli reissulla mukana ja veti terkkatädin hoitotavaroita koko ajan ja sai kieltää jatkuvasti. Kuuluu hyvin, ihan kaikki sen koneen äänet ja puhallusarvokin kondiksessa. Labrat on vielä edessä mutta niissä tuskin on mitään ihmeellistä.

Henkisestä puolesta sitten juteltiin ja se onkin se ainut asia mikä tällä kohtaa on hieman normaalia huonommalla tolallaan, ihmekös tuo..On kuulemma hyvä, että olen uskaltanut sanoa ei, kun koko ajan painostetaan tekemään enemmän öitä. Tämä kun riittää tällä hetkellä, henkinen kantti ei pysty nyt enempään. Ja ruuassa pysytään niin miksi tekisin edes. Tarvin tällä hetkellä perhettä ympärilleni, aikaa lasten ja läheisten kanssa enemmän kuin paksumpaa tilipussia. Monella ei kuulemma ole rohkeutta sano ei jos työtä tyrkytetään enemmän ja sitten ajetaankin itsensä ihan piippuun ja henkinen kantti pettää. Minulla ei ole varaa siihen, siis henkisesti. Ei ole varaa ottaa sitä riskiä, että ajaa itsensä piippuun vaan nyt tuntuu siltä, että pitää kuunnella itseään. Töitä on sitten loppu elämä aikaa tehdä, nyt on päästävä kasaan ja opeteltava elämään sisimpänsä kanssa. Helppo tehtävä se ei ole mutta pienin askelin on hyvä mennä eteenpäin. Ikävä ei kuitenkaan koskaa katoa mutta sen kanssa kuulemma oppii jossain vaiheessa elämään.

Isojen tyttöjen kanssa halusin tehdä tänään jotain, ilman pikku neidin sähellystä ja niin päätettiin laittaa niiden kynnet hienoiksi. Isäntä viihdytti pikku neitiä ja me saatiin lakkailla rauhassa kynsiä. Molemmat halusivat mustat kynnet ja niihin kimalle- ja kukkatarroilla vähän bling blingiä.. Hienot tuli ja neidit oli tyytyväisiä. On toisaalta hienoa olla suht nuori mutsi. 21v olin kun vanhin neiti syntyi ja 23v kun keskimmäinen ja nyt ehkä hieman enemmän ymmärtää noita teinejään kuin jos olisi viisisssä kymmenissä jo. Likatkin on olleet tyytyväisiä :-) ainakin toimittelevat joidenkin vanhoista vanhemmista ihmeissään kun ne ei ymmärrä jotain tai niiden kanssa ei voi edes puhua tietyistä asioista. Yhdessäkään perheessä ei ole menkoistakaan puhuttu mitään! Ja mielellään likat ottavat minutkin mukaan jos menevät kavereiden kanssa kaupunkiin shoppailemaan, lienevätkö sitten maksajaa vailla mutta kivoja reissuja nekin aina teinien kanssa on. On hienoa että on voinut rakentaa tyttöihin sellaisen luottamuksellisen suhteen, että ne uskaltavat puhua kaikesta, vaikeistakin asioista. Jossain edes onnistunut elämässä vaikka ei paksua lompsaa, osakesalkkua ja hienoa autoa olekaan.