Hammaslääkäri oli laittanut minut keskussairaalaan viisurinpoisto-operaatio jonoon odotusaikana ja oli sovittuna että hampaat lähtee kun synnytys on ohi ja ennen synnytystä tehdään vuositarkastus vielä. No tuonne vuositarkastukseen tuli kutsu ja sinne sitten meneinki. Yhden ajan peruutin ja siirsin eteenpäin, tuntui vaikealta mennä sinne, koska vauva-asiasta tulisi puhetta.

Maanantaina nyt sitten sinne menin. Matkalla radiosta tuli Jenni Vartiaisen "missä muruseni on" ja piti taas pillittää, surra jo etukäteen niitä kyyneleitä, jotka hammaslääkärissä tulisivat kuitenkin kun tapahtunut tulisi puheeksi. Ja niin siinä käytiin. Vastaanotto-aika oli puoli tuntia  myöhässä ja viimein kun hammaslääkäri kutsui minut niin ensimmäisenä katse mahaani ja että mitäs teille kuuluu, oletti vauvan syntyneen.. NO siinä sitten kerroin miten oli käynyt ja hammaslääkäri oli todella pahoillaan ja juteltiin asiasta jonkin aikaa. Tuo hammaslääkäri on ihana, vei minulta vuosien hammaslääkäri pelonkin pois ja todella huomioi asiakkaansa. Tuntui hyvältä jutella hetki, lääkärillä ei ollut mitään kiirettä vaan kyseli ja jonkin aikaa toimiteltiin. Kävi ilmi, että tämä minun kätilö, joka totesi tapahtuneen, on myös hänen tuttujaan ja  siitäkin hetken juteltiin. Ihmisten suhtautumisesta ja siitä kuinka suhtautua jos on kuullut raskaudesta ja siitä kyseleekin ja onkin käynyt huonosti. Taas on yksi ihminen vähemmän joka tiesi raskaudesta ja jolle piti kertoa, ettei tällä odotuksella ollut onnellista loppua.

Hyytymätekijä vastauksia odotellaan edelleen, josko ne selvittäisivät miksi näin kävi. Sen jälkeen on edessä sitten viisurien poisto. Suupolille pitää sitten vielä jaksaa soittaa, että ei tarvikaan synnytystä odottaa vaan ensimmäisen peruutusajan voisi laittaa minulle tulemaan. Surullisena..

Edelleen olo on ventti ja surullinen.. Joitain pieniä hyviä hetkiä päivissä kuitenkin on. Lapset ja luonto. Minun lempivuodenaikani. Luonto on niin kaunis väreissään, ilma on raikas kesän kuumuuden ja tunkkaisuuden jälkeen.. Tuuli ja sade kasvoilla.. Pimeys ja kynttilän valo.. Jotain sentään ns vanhaa mielihyvää tuottavaa löytyy elämästä.