On ollut melkoinen viikko, tänään oli ensimmäinen ilta kun ehdin istumaan ja nauttimaan vaan löhöämisestä telkkarin ääressä. Fyysinen väsy on kaatanut sänkyyn iltaisin eikä unettomuus ongelmaa ole ollut viime päivien touhujen jälkeen. 

Maanantain ja tiistain siivosin vanhaa  kämppää. Tykkään siivoamisesta, voi vain jynssätä ajattelematta mitään omassa hiljaisuudessaan. Oli ihana tehdä oiken fyysistä hommaa. Kuurasin hellan taustoja myöten, saunan lauteet ja kaikki. On seuraavan asukkaan varmasti mukava tulla puhtaaseen kotiin. Isoäiti on opettanut että jälkensä pitää siivota kunnolla, ja niin tämä naikkonen teki. Tiistaina oli sitten avainten luovutuksen päivä. Yksi ovi suljettuna johon liittyy paljon, ihan liian paljon kyyneleitä. Hyvää on tehnyt päästä tänne, paikkaan johon ei vauva liity.

No keskiviikkona törmäsin "hautakivimieheen" prisman kassajonossa ja kutsuin kahville hautkiven suunnittelun merkeissä. Sama mies suunnitteli isovanhempien kiven viime syksynä ja lopputulos oli juuri sellainen kun toivottiin. Kivimies ehti jo samana ilta na meille ja keskiviikko ilta kahviteltiin sitten tietokoneen ääressä enkelivauvan hautakiveä miettien. Parikin erilaista visiota se meille teki tietokoneella ja erilaisista kivistä ja nähtiin miltä ne valmiina näyttäisivät. Selkeä visio meillä oli kuitenkin valmiina ja sen pohjalta tehtiin kaunis vaalea kivi vauvalle. Olin neitstä löytänyt pienen pronssisen  poika-enkelin joka istuu hautakiven päällä ja halusin sen vauvan kiven reunalle. Tämä ihanan kivimies lupasi selvittää ja hankkia sen enkelin vaikka maan ääristä ja jo torstaina tuli viesti, että enkelin valmistaja on selvillä ja enkeli tulossa. Pitää laittaa sitten valmiista kivestä joskus kuva kun se haudalle tulee. Syys-lokakuu on toimitusaika. Taas yksi asia on saata päätökseen.. Surulliseen kylläkin mutta ehkä sen kanssa oppii joskus elämään, ainakin niin väittävät ne jotka samassa veneessä ovat olleet.

Torstaina ja tämä päivä ovatkin sitten olleet melkoista hulinaa.. On saanut ajella edestakaisin, viedä yhtä ja hakea toista. Yhdellä allerginen reaktio hanskoista jossa elastaania(tai kaverin marsusta) ja toisella umpparin tulehdus ja sairaalareissu ja leikkaus. Siihen ikävää uliseva koiruus ja kulmahampaita tekevä pikku neiti niin homma oli siinä..koko sakki oli illalla ennen salkkareita jo sohvalla rättiväsyneinä viikon sattumuksista.

Toivottavasti ensi viikolla ehtisi hetken hengähtää takkatulen ääressä..