No niin nyt se on sitten tapahtunut.. Meikkis on saanu ensimmäisen psyykepuolen diagnoosin papereihinsa..

Tänään kävin jutustelemassa lääkärissä tuosta töihin paluusta ja siihen liittyvistä jutuista. Se asia on jollain muotoa kunnossa, kun meinaan ensi viikolla aloittaa yhdellä yöllä. Se sovittiin yhdessä pomon kanssa, oli mun ehdotus, kun ajattelin että työelämäänkin pitäis päästä jollain kohtaa jo mukaan. Ainoastaan ne pitkät yön tunnit yksin töissä mietityttää..

No lääkäri sitten jutusteli muuten kuulumisia ja fiiliksiä. Kerroin sitten tuosta uni-ongelmasta.. Siitä ettei saa unta ja jos nukahtaakin, niin ei pysy unessa vaan heräilee koko ajan. Siis minä joka olen nukkunut kuin tukki elämäni!! Tulipa siinä mainittua sekin että varmasti yksi syy valvoskeluun on se että "päivystää" jotenkin pikku neitiä..Menettämisen pelkoa, että sillekin sattuisi jotain(vaikka se on aivan jotain hullua itsestäkin, niin silti tulee yöllä useasti tarkistettua että neiti nukkuu tyytyväisenä).. Kerroin siitäkin, että mielummin pysyisi kotona, tai ei ainakaan haluaisi puhua asiasta sellaisten kanssa joilla ei ole mitään ajatustakaan mitä käyn läpi. Eikä nähdä niitä mahapystyisiä tulevia äitejä kaupungilla..

No lääkäri sanoi sitten, että tilanne alkaa kuullostamaan traumaperäiseltä stressireaktiolta. Ja että hommaan pitää puuttua, alkaen tuosta uni-asiasta. Päivä kun tuntuu raskaalta ja ajatukset on mitä on, kun on niin väsynyt koko ajan että silmiä kirvelee. Sain sitten jotain nukahtamislääkettä ja kirjoitti se reseptin johonkin toiseenkin, jos tuo ei auta. Ja uudestaan pitää mennä jollei kuukauden-parin sisällä ala muut asiat tuntumaan pää kopassa paremmilta. Sitten voi kuulemma aloittaa jonkun masennuslääkkeen. Asiasta on aikaa kuitenkin niin vähän, kun tuo jälkitarkastuskaan ei vielä ole ollut, että uskoisin, että mielikin paranee kun saa nukuttua jollain kohtaa.

Tänään oli muuten ihana päivä. Kävin tyttöjen kanssa Ylistarossa sellaisessa paikassa kuin Wanha markki. Siellä oli erilaisia eläimiä ja osa kulki pihapiirissä ihan vapaana!! Ja myymälässä kaikkea ihanaa tuoksu saippuoita, rasvoja ja keramiikkaa yms kaikkea. Oli kiva silitellä pikkuisia kilejä ja pupuja. Ja tyttöjä nauratti, kun äiti pelkäsi vapaana kulkevaa isohkoa ponia..Ostettiin pikku neidille lammas, se kun on ollut jostain ihmeen syystä lammas-fani viime viikot  ja se meidät osaltaan Wanhalle markille veikin, tuo lammas-fani..   ja muulle sakille ostettiin löylytuoksu aidosta tervasta tuomisina. Mukavaa oli niin äiteellä ku muksuillakin tuolla. Kannattaa poiketa jos siellä suunnalla on kulkua! Tässä linkki heidän sivuilleen 

http://www.wanhamarkki.fi/

Wanhalta markilta ajettiin pikkuneidin paapan luo katsomaan traktoria. Siellä kun oli menossa heinähommat ja isäntäkin siellä mukana koko päivän. Pikku neiti sai istua traktorissa isin kanssa ja olipa siellä serkut ja kummitkin. Paapan markilla on ruvennut iso korppi pyörimään pihapiirissä ja sitä sai aika läheltä katsoakin, kun istuskelee "omassa" puussaan. Siihen se kuulemma lentää tiettyihin aikoihin päivästä katsomaan paapan touhuja. Oli se vaan yllättävän iso lintu, vaikka ei vissiin ole edes täysikokoinen vielä!! Jotenkin hienon näköinen kun se siinä istui ja ihmetteli meitäkin, ennen kuin taas lähti lentäen omille teilleen.

Sieltä sitten tultua koiruuden kanssa lenkille ja ruokaa tekemään. Koko sakki oli väsähtänyt vissiin pihalla olosta, kun muksutkin oli niin rauhassa iltasella tv:n ääressä vaan. Mentiin vielä kuitenkin omaankin pihaan ruuan pikkuisen laskettua. Pikku neiti niin rakastaa kiikkumista ja hiekkakakkujen tekoa. Vanhin neiti sille kakkuja teki urakalla ja pikku pimu sitten hajotti ne ennenkuin toinen sai koristeltua niitä mitenkään..

Pesut ja iltapalat ja niin olit tytöt valmiita unten maille mukavan päivän päälle. Unikin tuli harvinaisen nopeasti tässä talossa nyt vielä kun äiti painuu peiton alle ukkonsa kylkeen kiinni, niin tämä päivä oli tässä.